TPF Travel Agency - HJEM

TPF Travel Agency

Travel your dreams

TPF travel har av det Bulgarske Reiselivsdepartementet lisens som godkjent turoperatør og reisebyrå med reg.nr: RK- 01-6890/av 21.02.2012

Velkommen til reiseselskapet TPF Travel

Med oss kan du slappe av og nyte ferien din, sikker på at du er i våre trygge hender til enhver tid. OG Vårt mål er din uforglemmelige ferie. Når du en gang har lært Bulgaria å kjenne slik som oss glemmer du aldri hverken ferien eller landet. Våre hotell  og leiligheter i Bulgaria holder generelt høy standard, men du må likevel forvente forskell mht. standard sammenliknet med andre land. Bulgaria er en kombinasjon av litt Øst-europeisk arv og tilpasning til nye tider. Det er derfor landet er så unikt. Nyt mulighetene . . .

 

UNIK BEHANDLINGSREISE
med limanleire og medisinsk lut  ...

Travels

Ikke gjør det lenger. Prøv det som over 15 000 mennesker hittil har prøvd- limanleire og medisinsk lut. Har du smerter eller lider av ...

Les mer »

SPATUR
Femstjerners opplevelsestur ...

Spatur

Har du hatt det travelt i det siste? Stresset fra tidlig morgen til sen kveld? Da er denne turen perfekt for både din kropp og sjel. Unn deg 7 deilige dager, ene og alene for deg selv ...

Les mer »

OPPLEVELSESRIK VINTUR
Femstjerners opplevelsestur ...

Opplevelsesrik vintur

Det er med glede vi herved presenterer vår tur for vinkjennere til Svartehavskysten hvor du får vite om vinens tradisjoner, får smake på mye utsøkt i både kongelige  ...

Les mer »

 

BULGARIA

La oss fortelle deg bare litt mer ...

Visste du at det i Bulgaria er f.eks. mulig å beundre UNESCO bevarte byer og steder, å se verdens eldste gullfunn i Varna, eller å vite mer om mye vakker og enormt betydningsfull kulturarv? 

Visste du at du kan benytte deg av flotte rekreasjonssteder med naturressurser og hele legesentre med unike spesialister til oppfølging? 

Visste du at det er fullt mulig å spille golf i særdeles flotte omgivelser,annerkjent som de beste av sitt slag av bl. andre ”Golf Inc.Magazine”?

Les mer »

 

VARNA

La oss fortelle deg bare litt mer ...

Det er med glede vi herved presenterer vår femstjerners opplevelsestur til Svartehavskysten. For denne turen, som er noe helt annet enn det de fleste har sett av – og kjenner til i Bulgaria, har vi valgt byen Varna.  
Varnas opprinnelse kan spores nesten 5000 år tilbake i tiden, men det var ikke før i år 585 f.Kr at de sjøfarende grekerne offisielt la grunnlaget for byen, som først ble en port. I dag er byen tredje største i Bulgaria. Siden byen er den største langs Svartehavskysten er den mest kjent som Bulgarias sjø-/sommer hovedstad. 

Les mer »

 

ALBENA

La oss fortelle deg bare litt mer ...

Feriestedet ligger på den nordlige delen av Svartehavskysten, 40 km fra Varna flyplass, 12 km fra den rolige pittoreske feriebyen Balchik og 20 km fra den storslagne Kaliakra - halvøya og de idylliske blåskjellfermene, ukjent hittil for de fleste.

De aktive barnas favoritt er omgitt av de grønne åsene til nasjonalreservaten "Balata", som er en tett skog nær elven Batovska og er derfor en av de få feriestedene med så behagelige, enorme og sjeldne grønt- og gå områder. 

Les mer »

 

GALLERI

FINN OSS PÅ FACEBOOK

Vår service

Vi tilbyr 24 timers vertservice. En av våre norske medarbeidere er sammen med deg gjennom hele ditt ferieopphold og forsikrer at du får den beste service og oppmerksomhet for at din ferie blir ekstra spesiell med oss i TPF travel.

TPF TRAVEL
Varna, Bulgaria
bul."Knjaz Boris I" nr.115, izhod 4

tel: +359 884/048 339
tel.+359 52 302 155

e-mail: info@bgtur.no